Home NEWS Η νέα αφίσα του Game of Thrones για την 7η σεζόν είναι εδώ αλλά προς απογοήτευση όλων….

Η νέα αφίσα του Game of Thrones για την 7η σεζόν είναι εδώ αλλά προς απογοήτευση όλων….

0
384

Τo πρώτo teaser της 7ης  σεζόν του Game of Thrones κυκλοφόρησε και από ότι φαίνεται οι δημιουργοί κρατούν ερμητικά τα χαρτιά τους κλειστά.

 

Η νέα αφίσα δεν δίνει και πολλά, βασικά σχεδόν τίποτα, για τα επερχόμενα νέα επεισόδια. Οκ μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την φωτιά και τον πάγο αλλά μέχρι εκεί.

 

 

Η μάχη μεταξύ της φωτιά vs πάγος αποτελεί θεωρία των φαν εδώ και καιρό και από ότι φαίνεται η αφίσα δείχνει ότι οι δράκοι της Daenerys Targaryen θα αντιμετωπίσουν τον παγωμένο στρατό, aka White Walkers,  του Night King. Οι πρώτες εικασίες ότι και καλά επειδή κυριαρχεί στην αφίσα ο πάγος μάλλον θα κερδίσουν την μάχη οι «παγωμένοι», κυκλοφορούν έντονα αλλά μάλλον είναι παρερμηνείες της αφίσας η οποία βασικά αφήνει όλη την φαντασία μας να οργιάσει. (Αν θυμάστε καλά, σε κάποια και καλά spoilers που είχαν κυκλοφορήσει, έλεγαν ότι ένας ή δυο δράκοι της θυελλογέννητης γίνονται ζόμπι….)

 

Τα πάντα γύρω από την 7η σεζόν είναι φλου προς το παρόν, ενώ μόλις τώρα το HBO ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα θα είναι στις 16 Ιουλίου αντί για τον Ιούνιο, κάτι που επιβεβαιώνει τα όσα ξέφυγαν από τον Liam Cunningham, ο οποίος παίζει τον Sir Davis Seaworth, περί καθυστέρησης της σειράς και έναρξής της ένα μήνα μετά!

 

Και αν έγινε όλο αυτό μόνο από μια αφίσα… φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer!

 

«Drunk waiter»… Ένα trend για την νέα γενιά που επανήλθε εν όψει καλοκαιριού και… θα κοστίσει ζωές σίγουρα!

Είναι επίσημο… 20 χρόνια από την δημιουργία του πιο εκνευριστικού ήχου ever… Ακόμα να νιώσετε μεγάλοι;;