HomeNEWSΣπουδές με κάτι από την glamourιά της Eurovision…Μάθημα που δεν θα έμενες...

Σπουδές με κάτι από την glamourιά της Eurovision…Μάθημα που δεν θα έμενες με τίποτα!

Γιατί αυτές οι καινοτόμες ιδέες να γίνονται μόνο έξω; Ξέρετε πόσοι φοιτητές εδώ θα ήθελαν να εξεταστούν στο αντικείμενο; Εμείς εδώ την έχουμε σπουδάσει την Eurovision όχι αστεία.. Και έρχεται τώρα η Μάλτα να μας το βάλει σαν μάθημα..

 

Το πανεπιστήμιο της Μάλτας ανακοίνωσε λοιπόν, ότι θα ξεκινήσει μία ενότητα σπουδών σχετική με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η ενότητα σπουδών θα ονομάζεται «Interpreting Music Culture: Multimodality, MTV & Eurovision» και θα ξεκινήσει από το επόμενο εξάμηνο.

 

Γιατί η Eurovision είναι άξια μελέτης θα μας πείτε… Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του διαγωνισμού, η Eurovision είναι μία από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές εκπομπές στον κόσμο και με περισσότερα από 60 χρόνια κάλυψης, προκαλεί το ενδιαφέρον των μελετητών, θα σας απαντήσουμε. Από την στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε ο διαγωνισμός έχουν γραφεί πολλά επιστημονικά άρθρα κι έχει χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο διδασκαλίας σε διάφορους τομείς. Έχουν γραφεί πολλά βιβλία και ο αριθμός των μαθητών και φοιτητών που επιλέγουν τη Eurovision ως πεδίο μελέτης και έρευνας συνεχώς αυξάνεται..

 

Λίγο λουφαδόρικο μας κάνει, αλλά ο καθένας στο αντικείμενό του. Αν θέλει κάποιος να μελετήσει τον Σωκράτη όχι ως Σωκράτη αλλά ως Σωκράτη εσύ superstar είναι δικαίωμά του!!!

 

Διαγωνισμός athenstimeout.gr – Κερδίστε βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Στην Θεσσαλονίκη τελικά οι άντρες προτιμούν τις Hot Hot..

 

Διαβαστε επισης

loading...