Home NEWS Τυπάκος ανεβάζει video που δείχνει πως είναι να «χάνεσαι» παίρνοντας LSD και… σου ανοίγει τα μάτια σε έναν άλλο κόσμο!

Τυπάκος ανεβάζει video που δείχνει πως είναι να «χάνεσαι» παίρνοντας LSD και… σου ανοίγει τα μάτια σε έναν άλλο κόσμο!

0
644

Ο πειραματισμός με ναρκωτικά είναι δημοφιλής εδώ και πολύ καιρό, και μέρα με την μέρα αυξάνεται η δημοτικότητά του. Για όλους εμάς που δεν είμαστε των ναρκωτικών, ούτε καν των ελαφριών, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπορούν να μεταφέρουν τόσο ζωντανά και λεπτομερέστατα το τι παθαίνουν κατά τον πειραματισμό τους και φυσικά μετά να το ανεβάσουν στο Internet.

 

Μια απλή έρευνα μπορεί να σας βγάλει αποτελέσματα όπως έναν καλλιτέχνη που ζωγραφίζει διαφορετικές εικόνες κάνοντας χρήση διαφορετικών ναρκωτικών ουσιών, κάποιον άλλο που κυνηγά ένα πρόβατο της φαντασίας του πάνω σε μαγικά μανιτάρια, όλοι δείχνοντας και τονίζοντας τις ιδιαίτερες παρενέργειες που προκαλούν στον άνθρωπο τα ναρκωτικά.

 

Τώρα κάποιος δημιούργησε ένα video για να δείξει πως είναι να «ταξιδεύει» κανείς έχοντας πάρει LSD.

 

Παρόλο που δείχνει αρκετά ψυχεδελικό, πέρα από όλα αυτά φαίνεται φοβερά άβολο. Φυσικά βλέπουμε μόνο τα οπτικά εφέ του ναρκωτικού, χωρίς την ευφορία που έρχεται μαζί αλλά.. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι περιέχει χρώμα… ΠΟΛΥ χρώμα!!!

 

 

Βλέποντας τις παρενέργειες πάντως, είναι εύκολο να κατανοήσουμε γιατί ο Lennon και ο McCartney μιλούσαν για πορνογραφικούς παπάδες, ουρανούς από μαρμελάδα και πολλά άλλα τέτοια..

 

Καλωσήρθατε στην Plastik εποχή… Μια νέα μέρα ξεκινά στους οίκους ανοχής σχεδόν στο.. κατώφλι μας!

See you again… κάποιοι το πήραν τοις μετρητοίς και… Ασύλληπτο ρεκόρ για το iconic κομμάτι του Fast n Furious 7