HomeBLOGSΥπάρχει τελικά true love σε fiction σχέση; Τελικά το crush-άρισμα με εικονικό...

Υπάρχει τελικά true love σε fiction σχέση; Τελικά το crush-άρισμα με εικονικό χαρακτήρα είναι περισσότερο κοινό από ότι νομίζαμε..

Της fiction τα καμώματα… Από τον Darth Vader μέχρι τον Archer και από τον Popeye μέχρι την Lara Croft… Και καλά για την τελευταία, δεν μας φαίνεται και πολύ περίεργο μιας και μοστράρει στους τοίχους όλων των game freaks… Για όλους τους υπόλοιπους όμως μας γεννάται η απορία περί του κόσμου στον οποίο ζούμε και τους ανθρώπους τους οποίους συναναστρεφόμαστε….

 

Δεν μιλάμε καθαρά και μόνο για καρτούν, ή για χαρακτήρες κάποιου παιχνιδιού.. μιλάμε και για ρόλους αντισυμβατικούς που δεν θα τους έβλεπες με τίποτα πρωταγωνιστές σε μια ερωτική φαντασίωση!

 

Για παράδειγμα ο Darth Vader… Εξομολογεί μια κοπέλα που απάντησε το ερωτηματολόγιο ότι μάλλον έχει Daddy issues. «Δεν είχα καταλάβει το πόσο περίεργο ήταν μέχρι που το είπα σε μία φίλη μου όταν ήμουν πλέον 17 χρονών. Ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είδα το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από την μάσκα. Δεν ήταν καθόλου όπως τον ονειρευόμουν» είπε και μας έστειλε αδιάβαστους…

 

Μία άλλη κλινική περίπτωση που ξεχωρίσαμε θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ο έρωτας με τον Popeye. «Αυτή η αρρενωπότητα που εξέπεμπε, αυτός ο τρόπος που πίεζε την κονσέρβα με το σπανάκι και κατέληγε στο στόμα του μου έγινε εμμονή». Η κοπέλα παραδέχτηκε ότι τέτοιο μοτίβο έψαχνε και στους πραγματικούς της συντρόφους αλλά δεν νομίζουμε να βρήκε κάποιον να λιώνει την κονσέρβα με το ένα χέρι…

 

Ο επαναστάτης κοκκινοτρίχης Garfield εξίταρε μια άλλη και όλα όσα αντιπροσώπευε. Ότι έκανε το δικό του, ότι δεν υπάκουε ποτέ σε εντολές, ότι ήταν πειραχτήρι, ότι ότι ότι… οτι του φανεί ..

 

Mετά από όλα αυτά και πόσα άλλα είναι περιττό να θεωρήσουμε «τραγικό» κάποιον που του αρέσει η Lara Croft ή και εμείς δεν ξέρουμε ποια άλλη.. Μα ο Garfield;

 

Και κάπως έτσι μεταξύ πολλών άλλων «κουλών» περιπτώσεων αποδείξαμε δύο πράγματα.. ή που έχουμε χάσει κάποιο κρίκο στην αλυσίδα της εξέλιξης, ή που πραγματικά μας ψεκάζουν!

 

Κολωνάκι το «αριστοκρατικό»… Το success story πίσω από μία γειτονιά που ξεκίνησε από τα αλώνια για να καταλήξει στα.. σαλόνια!

Κάντο όπως οι αρχαίοι… οι Έλληνες όχι άλλοι!

Διαβαστε επισης

loading...